De 5 (on)mogelijkheden van silent disco

Een goede energie op je bruiloft gaat hand in hand met het juiste volume en een afgemixte band. Dat is de taak van onze geluidsmannen. Soms heb je te maken met geluidsrestricties op een locatie, vanwege eerdere overlast van de buren of vanwege een nabij gelegen natuurgebied. Check dit altijd even bij de locatie voordat je je handtekening zet. Mocht het zo zijn dat je alsnog voor de locatie gaat, dan kan de huur van een silent disco set buitengewoon goed werken. In deze blog leg ik uit wat er allemaal mogelijk is.

Dance battles
Vorig jaar kwam een creatief bruidspaar op het idee om het feest te starten met een dance battle tussen de mannen en de vrouwen. Natuurlijk waren we enthousiast! Zo maakten we het mogelijk om de vrouwen op kanaal 1 hun beste moves te laten zien op This girl is on fire, terwijl de mannen op kanaal 2 losgingen op YMCA. Het liet zich raden wie de battle won.

Twee draaiende DJ's

De Silent Disco koptelefoons van onze partner Feesd zijn voorzien van twee kanalen. Dat maakt het mogelijk om als luisteraar te kunnen switchen naar jouw favoriete kanaal. Hoe leuk is het dat je kan afstemmen op de DJ die jouw favoriete hits draait! Perfect idee voor een festivalbruiloft.

Silent-live band en DJ

Mocht je nu last ondervinden van een dB-limiet op de locatie, dan kunnen we er altijd voor kiezen om de liveband niet via speakers te versterken, maar uitsluitend over een koptelefoon. Nog niet vaak heb je een liveband zo dicht op je oren gehoord. Gegarandeerd plezier!

Karaoke corner op je bruiloft

In de meeste families en vriendengroepen is er wel iemand te vinden die maar wat graag de microfoon grijpt. Nu is de kwaliteit daarvan niet altijd om over naar huis te schrijven. Wil je hen toch de gelegenheid geven om lekker los te gaan? Dan maken we graag een karaoke corner waarbij iedereen kan meeluisteren zodra je een koptelefoon op je hoofd zet. Dat levert per definitie onvergetelijke momenten op!

Afterparty met muziek via je eigen smartphone of laptop

Soms wil je dat een festivalbruiloft nog tot zonsopgang doorgaat met de laatste mensen aan de bar, maar zoekt het merendeel van je gasten hun tentje op. Natuurlijk kan je iemand aanwijzen als DJ die vanaf zijn of haar eigen Spotify-account de meest foute hits aanklikt.

Onze vaste partner van www.feesd.nl levert kwalitatief hoogwaardige sets waarmee je zelfs kan doorfeesten tijdens je sanitaire onderbreking!